Fragments of the Unseen

Udstillingsperiode 26.06 - 10.07 & 19.08 - 5.09

Linda Zivere
Camilla Augustinus
Freja Brinks

Skønne, nysgerrige, energifyldte værker skyder sommeren i gang hos Galerie Pi. De tre kunstnere Linda Zivere, Camilla Augustinus og Freja Brinks, sender på hver deres måde et væld af intensitet og varme imod os. Fragments of the Unseen er en slags oversættelse, en undersøgelse af og forslag til hvordan ting og fænomener fra hverdagen kan se ud, hvis man tager essensen af dem. Et abstrakt spejlbillede af noget virkeligt.

Linda Zivere´s lyse, intense farver og rolige, impulsive penselstrøg er både beroligende og provokerende med deres larmende stilsikkerhed og aura af stilhed. Den samlede ro i hendes malerier inviterer på en indre rejse, hvor de overlappende farvesektioner strikker lag af tanker, følelser og fornemmelser sammen til en aura af stilhed. Det er en slags stille forførelse, hvor maleriets spontanitet og disciplinerede rytmer af bevægelser suger beskueren med i en personlig strøm indad.
- Renata Maiblum

Camilla Augustinus ser energiens væsen som noget helt centralt i alle sine værker, som er af papir, klippet ud i hånden. En mangeårig undersøgelse af dens væsen, rent filosofisk og åndeligt - men også med stærke relationer til den kvantefysiske forskning og videnskab i al almindelighed. Her forsøger hun at beskrive, hvordan alting radierer, uden at vi kan se det. At gøre det usynlige synligt. De nyeste værker leger med ideen om, at stemninger og bestemte karaktertræk udtrykker sig inden for specifikke frekvensområder.

Freja Brinks har i sin kunst oplevelsen og det aktive valg i fokus. Ramme og motiv fungerer som en samlet enhed, som er uadskillelige fra hinanden.  Motivet kan nydes fra mange vinkler, varierende afstande, og i forskelligt lys. Alt sammen for at inspirere til nye syn på og indtryk af værkerne. For at gøre oplevelsen total, bliver beskueren sat i centrum med muligheden for at dreje rammerne 360 grader, så der bliver utallige variationer af motivet. Ligesom den cirkulære ramme er mulighederne uendelige og uden start og slut, rigtigt eller forkert. Hvad enten man vælger at dreje motivet eller ej, må man tage stilling.

UDSTILLINGS-KALENDER

KOMMENDE UDSTILLINGER

Annemette Lichtenberg og Marie J. Engelsvold / Medvind

læs mere her

Annemette Lichtenberg og Marie J. Engelsvold. 16.august - 13. september

læs mere her

TIDLIGERE UDSTILLINGER

Marianne Thygesen / Ancient Cultures

læs mere her

Birgit Bjerre / Rumfald

læs mere her

Finn Richardt / Understrømme

Læs mere her

Paul Neale / Domestica 12.01 - 10.02. 2024

Læs mere her