Jens Chr Jensen & Erik Savage(US)

'RE-MARKS'
Udstillingsperiode 11.aug - 16. sept 2017

Jens Chr Jensen (DK)

Jens Chr Jensen arbejder i et alternativt materialevalg i udformningen af sine skulpturer, relieffer og installationer. Hans værker er forbundet til fund. Han samler og transformerer forbrugersamfundets kasserede ting om til kunst, der rummer udtryk af stor æstetisk skønhed. Det er dog i værkets formrelaterede karakter, man skal finde afsættet, hvis Jens Chr. Jensens værk skal beskrives i enkelte sætninger. På den aktuelle udstilling tager Jens Chr Jensen udgangspunkt i mærker; Frimærker, Rationeringsmærker, mærker når vi falder og slår os,  mærker i vejen efter vinterens frost, varemærke, klistermærke, mindesmærke, mærkedage. Således forvandler Chr Jensen med sine værker en praktisk foranstaltning til ren æstetik.

 

Erik Savage (US)

Den New York baserede kunstner og tidligere street art kunstner Erik Savage fortællinger er brudstykker af det større urbane landskab. Det er aldrig bevidst politisk, men man kan ikke undslippe den underliggende sociale kommentar, der siver gennem hans værker og de involverede karakterer. Nåle og piller er tilbagevendende objekter og de fungerer ikke kun som symboler på vold, men også som metaforer for en social fremmedgørelse for frygt og manglende kommunikation. Ved anvendelse af genbrugsmaterialer bliver hans værker ligeledes en kommentar til vores samfunds overforbrug.

Erik Savage var i 2011 del af den ambitiøse Living Walls Albany, og hans værker er blevet vist i New York, Washington DC, Oakland, Californien, London, Tel Aviv, Moskva, og Basel.

UDSTILLINGS-KALENDER

KOMMENDE UDSTILLINGER

Finn Richardt / Understrømme

Læs mere her

Birgit Bjerre / Rumfald

TIDLIGERE UDSTILLINGER

Paul Neale / Domestica 12.01 - 10.02. 2024

Læs mere her

Tong Wang og Pontus Kjerrman / Fabler og fantasier

juleferie 22.12.23 - 3.01.24 - besøg efter aftale på tel. 23205302Læs mere her

Maria Viftrup

Læs mere her

Rómulo Celdrán og Kristoffer Axén

Læs mere her