Guided by Errors

Bjarne Agerbo / Tilman Knop / Niels Rahbæk
Udstillingsperiode 16. sept - 15. okt 2016

Bjarne Agerbo (DK)I Bjarne Agerbo’s arbejder præsenteres vi for den vilkårlige og tilfældige handling. Ved at holde sig gode venner med både held og uheld evner Bjarne Agerbo at lade værkerne bevare tilfældet og muligheden forenet i en indbyrdes logik. Igennem en særlig forståelse for forholdet mellem papir/metal og streg fremstår Bjarne Agerbos arbejder overbevisende skarpe med form og indhold der overrasker. Hvert enkelt værk begejstrer med et eksplosivt koncentrat af både nærvær og præcision. På den aktuelle udstilling i Galerie Pi viser Bjarne Agerbo ud over raderinger og træsnit også en 6 m lang installation om livet i på vejene med titlen “Five o´clock pm”.

Bjarne Agerbo har studeret ved Istituto Statale Dàrte, Urbino i Italien. Han har udgivet flere bøger. Bl.a.” Fra plade, stok og sten” 2002, ”Etwas” – 500 tegninger på et år i 2006 og “ I often disagree with my self” 2013. Agerbo’s værker er repræsenteret på bl..a. Bibliothéque nationale de France, Paris.


Tilman Knop (DE)

Tilman Knops univers udfolder sig i billeder, tekst, skulptur og musik, ofte som brudstykker taget fra mediernes uendelige meningsløse informationsstrøm, frataget deres oprindelige betydning og kontekst for derved at blive indsamlet, bearbejdet og opnå mening på ny.

Knop er uddannet i maleri og grafik fra Fachhochschule für Gestaltung i Hamburg og er aktuelt lektor på Hochschule für Bildende Künste i Hamburg. Han har haft et antal soloudstillinger fortrinsvis i Tyskland og har deltaget i gruppeudstillinger i USA og Europa.

Niels Rahbæk (DK)

Niels Rahbæk arbejder skulpturelt i træ og bronze samt med scenografisk/3 dimensionalt maleri. Værkerne på denne udstilling leger med det perspektiviske rum. Mennesker og genstande er skåret ud i træ og placeret i en konstrueret scenografi, hvor rummet foran, mellem og bagved hovedmotivet får en særlig betydning. Det malede udtryk ligger et sted mellem naivisme, karikatur og realisme. Tematisk arbejder Rahbæk med dagligdagens almindelige gøremål, ofte med en skæv vinkel, som giver stof til eftertanke.

Rahbæk er autodidakt kunstner og har udført adskillige udsmykningsopgaver for offentlige og private virksomheder. For tiden projektansat som konceptuel billedkunstner for Den Gamle By i Århus i skabelsen af 800m2 nyt bymuseum fra vikingetid til i dag. August 2016 deltog Niels Rahbæk i projektet : "Songs from the Wood" med skulpturværket EYESIGHT i Risskov ved Århus.

 

UDSTILLINGS-KALENDER

KOMMENDE UDSTILLINGER

Birgit Bjerre / Rumfald

Marianne Thygesen / Ancient Cultures

læs mere her

TIDLIGERE UDSTILLINGER

Finn Richardt / Understrømme

Læs mere her

Paul Neale / Domestica 12.01 - 10.02. 2024

Læs mere her

Tong Wang og Pontus Kjerrman / Fabler og fantasier

juleferie 22.12.23 - 3.01.24 - besøg efter aftale på tel. 23205302Læs mere her

Maria Viftrup

Læs mere her