Bjarne Agerbo & Tilman Knop (DE)

UND pt. II
Fernisering torsdag d. 12.maj kl. 17-19
Udstillingen varer til lørdag d. 18. juni

For de 2 kunstnere Bjarne Agerbo og Tilman Knop spiller ordet en bærende rolle. Nogle gange, som det eneste på værket og ofte som et spark, der bringer tingene i en ny retning, ind i en ny virkelighed, hvor fejl og spørgsmål kræver vores opmærksomhed.


Tilman Knop (DE)

Med sit udgangspunkt i genbrugsmaterialer finder den tyske kunstner Tilman Knop fornyet værdi i emballage, gamle aviser, reklamer, plastrester m.v. Knop benytter sig også af internettets genbrug og henter fragmenter fra spam-mailens mange sproglige overraskelser. For Tilman Knop er der kun en hårsbredde mellem nonsens og den sande virkelighed og han jonglerer med både absurd humor, skjulte hints og vender op og ned på det hele.

Tilman Knop er uddannet i maleri og grafik fra Fachhochschule für Gestaltung i Hamburg. Han har haft et antal soloudstillinger og har deltaget i gruppeudstillinger i USA og Europa.

//

Bjarne Agerbo (DK)

Finder ofte det meningsløse fuld af mening. I en årrække har han søgt efter forståelsen af ingenting. Når mangfoldighed og informationsmængde fylder for meget, bliver ingenting meningsfuldt. Tilfældigheder - det som opstår når hoved og hånd ikke samarbejder - bliver normalt betragtet som fejl, men for Agerbo er det netop her vi finder svar. Gennem en særlig forståelse for forholdet mellem papir/metal og streg, fremstår Bjarne Agerbos arbejder overbevisende skarpe, med form og indhold der altid overrasker og rammer lige ned i vores samtid.

Bjarne Agerbo født i 1946, har studeret ved Istituto Statale Dàrte, Urbino, Italien. Tilknyttet Kunsthøjskolen i Holbæk 1983- 87, som forstander 1987- 96. Medlem af gruppen M59. Har bl.a. udgivet bøgerne 'Fra plade, stok og sten', '2002' og 'Etwas' – 500 tegninger på et år i 2006. Repræsenteret på Bibliothéque nationale de France, Paris.

UDSTILLINGS-KALENDER

KOMMENDE UDSTILLINGER

Marianne Thygesen / Ancient Cultures

læs mere her

Annemette Lichtenberg og Marie J. Engelsvold / Medvind

læs mere her

TIDLIGERE UDSTILLINGER

Birgit Bjerre / Rumfald

læs mere her

Finn Richardt / Understrømme

Læs mere her

Paul Neale / Domestica 12.01 - 10.02. 2024

Læs mere her

Tong Wang og Pontus Kjerrman / Fabler og fantasier

juleferie 22.12.23 - 3.01.24 - besøg efter aftale på tel. 23205302Læs mere her