UND

TILMAN KNOP / BJARNE AGERBO
Udstillingsperiode 23. feb. - 24. marts 2018

Tilman Knop (DE)

Med sit udgangspunkt i genbrugsmaterialer finder den tyske kunstner Tilman Knop fornyet værdi i emballage, gamle aviser, reklamer, plastrester m.v. Knop benytter sig også af internettets genbrug og henter fragmenter fra spam-mailens mange sproglige overraskelser. For Tilman Knop er der kun en hårsbredde mellem nonsens og den sande virkelighed og han jonglerer med både absurd humor, skjulte hints og vender op og ned på det hele.

Tilman Knop er uddannet i maleri og grafik fra Fachhochschule für Gestaltung i Hamburg og er aktuelt lektor på Hochschule für Bildende Künste i Hamburg. Han har haft et antal soloudstillinger fortrinsvis i Tyskland og har deltaget i gruppeudstillinger i USA og Europa.

//

Bjarne Agerbo (DK)

Finder ofte det meningsløse fuld af mening. I en årrække har han søgt efter forståelsen af ingenting. Når mangfoldighed og informationsmængde fylder for meget, bliver ingenting meningsfuldt. Tilfældigheder - det som opstår når hoved og hånd ikke samarbejder - bliver normalt betragtet som fejl, men for Agerbo er det netop her vi finder svar. Gennem en særlig forståelse for forholdet mellem papir/metal og streg, fremstår Bjarne Agerbos arbejder overbevisende skarpe, med form og indhold der altid overrasker og rammer lige ned i vores samtid.

Bjarne Agerbo født i 1946, har studeret ved Istituto Statale Dàrte, Urbino, Italien. Tilknyttet Kunsthøjskolen i Holbæk 1983- 87, som forstander 1987- 96. Medlem af gruppen M59. Har bl.a. udgivet bøgerne 'Fra plade, stok og sten', '2002' og 'Etwas' – 500 tegninger på et år i 2006. Repræsenteret på Bibliothéque nationale de France, Paris.

KOMMENDE UDSTILLINGER

RIDSER

Læs om udstillingen her

Lotte Agger / Marianne Nielsen

Læs om udstillingen her

Lotte Maja Bjerre / Hans Meerveld

Læs om udstillingen her

TIDLIGERE UDSTILLINGER

Jan Wessel

Læs om udstillingen her

Galleriets kunstnere

Læs om udstillingen her

Bojan Radojcic (RS)

Læs om udstillingen her

Beinta av Reyni

Læs om udstillingen her