Lotte Agger feature hos Blacklisted Copenhagen

"Memories are a funny thing. They are artifacts of our past, but they are rarely accurate of what actually occurred." - Blacklisted Copenhagen

Art Herning 2017

Mange tak til alle kunstnere og besøgende på årets Art Herning !

Art Herning 2017

Jens Chr. Jensen i kunstmagasinet Janus

Jens Chr. Jensens materialer er aldrig nye. De er derimod mærket af tidens slid og han bruger det, der ellers var lagt til side eller direkte smidt ud, af andre, som værdiløst, så det atter får nyt liv, i en ny og ofte overraskende sammenhæng.

Læs mere her

Pylle Søndergaard - Personligheder

Pylle Søndergårds seneste værker omsætter en række børns personligheder til et billedsprog. Udadvendte, reserverede, frejdige, sky, modige, glade, vrede, bekymrede og meget meget mere. Søndergaards ønske er, at man skal stå foran et af værkerne og tænke : “Den person kender jeg” !

Pylle Søndergaard

Jan Oksbøl Callesen

Galerie Pi kunstner Jan oksbøl Callesen i det nye landsdækkende litteraturblad, Texas Longhorn. Texas Longhorn er en legeplads, et rum, hvor litteraturen og kunsten kan udfolde sig, prøvende, søgende, og med den hensigt at nå så mange læsere som muligt.


Texas Longhorn

Tilman Knop (DE) - Vehikel; draussen

Siden 90’erne har den tyske kunstner Tilman Knop puttet biler og lignende små genstande i skotøjsæsker og transporteret dem langt væk fra sit værksted.

Vehikel; draussen

Art Copenhagen 2016

Stort tak til alle kunstnere og besøgende på årets Art Copenhagen !

Art Copenhagen 2016

Nye værker af Erik Savage (US)

Den New York baserede kunstner og tidligere Street Artist Erik Savage's værker er blevet vist i New York, Washington DC, Oakland, Californien, London, Tel Aviv, Moskva og Basel.

Erik Savage (US)

Fotograf Søren Solkær anbefaler

Fotograf og medkurator på Picture the Music Søren Solkær anbefaler 'In the Presence of Absence'

Læs mere her

KRISTOFFER AXÉN

Vi er glade for at kunne meddele at Kristoffer Axén (SE) er udvalgt som en af LensCulture’s 50 mest talentfulde fotografer i verden i dag.

Emerging talents 2015